Ga naar hoofdinhoud
  • Mijn hele leven ben ik al in de spirituele wereld geïnteresseerd, verder voelde ik altijd overal hoe mensen zich voelden en hoe de sfeer in ruimtes was. Ik heb mijn mediamieke kwaliteiten mogen ontdekken en uitbreiden in de laatste jaren d.m.v. opleidingen, cursussen en workshops. En om me te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig trainingen om zelf als instrument te kunnen werken met en vooral voor gene zijde. Ik heb inmiddels meerdere mensen mogen helpen om contact te leggen met de spirituele wereld.
    Die wereld waar wij immers allen vandaan komen en ooit weer naar toe zullen gaan.
                                                  
    Pascale Timmerman is gediplomeerd SensiPlustherapeut®, Medium-Trance healing® therapeut en Luisterkindwerker® en is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Huisreiniging
Je huis is de plek waar je tot rust komt, en oplaad met fijne energie.
Ook bedrijven functioneren beter met positieve energie.

Back To Top