Ga naar hoofdinhoud

Een medium is een contactpersoon tussen de spirituele wereld en de fysieke wereld. De verbinding tussen jou en overleden familieleden, vrienden of kennissen. Een medium staat dus in het midden van deze twee werelden, hij of zij geeft niet alleen het bewijs van het verleden maar ook heel persoonlijke adviezen in het heden die voor jou op dat moment in jouw leven belangrijk zijn.

Een medium kan de personen uit de spirituele wereld waarnemen en vertalen naar de fysieke wereld. Deze verbinding met jou en de overleden dierbare is heel persoonlijk, zij die doorkomen werken dankbaar samen met het medium om bewijzen en persoonlijke boodschappen door te geven. De boodschappen en adviezen zijn liefdevol en positief gericht op jouw persoonlijke situatie.

Een troostrijke gedachte, dat er nog mogelijkheden blijken te bestaan om contact te behouden met degenen die ons lief waren. Ook kan er een boodschap doorkomen over zaken die nu spelen, zoals verdriet, pijn, ruzie of andere problemen die zich op dat moment in jouw leven voordoen.Er kan dan een positieve boodschap worden ontvangen om je meer inzicht in je huidige situatie te geven.

Spirituele Healing

Spirituele Healing is een natuurlijk proces. Het is een stroom van helende universele energie tussen de healer en de ontvanger, deze gaat de verbinding met de ziekte aan op het diepste niveau en bevrijd je natuurlijke bronnen op de meest effectieve manier.

Mensen hebben een opmerkelijke capaciteit tot zelf- healing en het is juist deze capaciteit in jou die de healer aanspreekt.  Een healer werkt met zijn handen, raakt je licht aan en nodigt je uit om te ontspannen. De meeste mensen merken direct dat er iets gebeurt. Zij ervaren bepaalde sensaties, zoals warmte of kou, tinteling, druk, of pijn die naar boven komt als de energie zijn werk doet. Sommige mensen ervaren niets, maar het proces van healen is dan niet minder effectief.

Channelen

Alles is energie. Wij, als mens op aarde, zijn energie en kunnen al onze zintuigen gebruiken om andere, onzichtbare energie te ontvangen. De energie kan ontvangen worden in heldere beelden, geluiden, woorden en gevoel of een combinatie daarvan. Het ontvangen, het vertalen en het doorgeven van die energie heet mediumschap.

Channelen is een vorm van mediumschap, waarbij het medium ‘de mens’ een kanaal is. Via dat kanaal wordt energie van elders gebundeld en vertaald. Door af te stemmen op andere energie die graag met de mens wil samenwerken, komen ook woorden naar voren. Een channeling is het samengaan van die energie en het vertalen in één . Dat vertalen kan mondeling gebeuren en ook schriftelijk. Elke energie en elk medium heeft zijn eigen vorm van woord, gevoel en beeld. Hierdoor kan een boodschap direct verteld of opgeschreven worden als boodschap voor de mens met als doel groei en ontwikkeling in bewustzijn en inzicht. Het ontvangen van een channeling is al eeuwen oud.Er worden geen kant-en-klare antwoorden gegeven, de antwoorden geven ons echter meer inzicht van waaruit we betere keuzes kunnen maken bij het nemen van een belangrijke beslissing. Ze kunnen ons meer uitleg geven over kleine en grote gebeurtenissen in ons leven. Uiteindelijk blijft ieder van ons verantwoordelijk voor zijn eigen leven en de keuzes die we

Mediumconsult

Mediumconsult

De kosten van een consult zijn € 60,00 per uur.
Een consult duurt gemiddeld 1 – 2 uur, houdt u hier ook rekening mee bij het maken van een afspraak, dat u ruim de tijd heeft.

* De kosten dienen na elke behandeling contant of per pin te worden betaald.

* Behandelingen minder dan 24 uur van te voren afgezegd, worden in rekening gebracht.

Vergoedingen: Helaas worden de behandelingen niet vergoed door de verzekeraars.

Huisreiniging
Je huis is de plek waar je tot rust komt, en oplaad met fijne energie.
Ook bedrijven functioneren beter met positieve energie.

Back To Top