Ga naar hoofdinhoud

Allergie-/intolerantiemeting:

Door het meten met de biotensor kan worden aangetoond of je allergisch bent of dat je een intolerantie hebt voor bepaalde voedingsmiddelen of producten. Hiervoor kan een tijdelijk uitgemeten voedingsschema of dieet worden toegepast om het lichaam weer in balans te krijgen.

Orthomoleculair:

Soms is het noodzakelijk om het voedingspatroon aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij vermoeidheid of een burn-out kan dit een goede ondersteuning geven.

Bloesem en edelsteenremedies:

Dit zijn druppeltjes op basis van bloesem en edelsteen aftreksel, in een flesjesvorm. De druppelremedies (octalieten) van de Sensi-therapie zijn vooral ondersteunend tussen twee behandelingen in. Ze versnellen het proces en geven inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht. Het werkingsgebied van deze remedies ligt op het mentaal emotionele en spirituele vlak. De praktijk heeft uitgewezen, dat ze in de meeste gevallen zeer snel bijzondere resultaten boeken.

Edelstenen/edelsteentherapie:

Sinds vele tientallen eeuwen worden edelstenen gebruikt in diverse vormen van therapie. Een edelsteenlegging kan op en rond het lichaam met verschillende zelf uitgekozen edelstenen. Je kunt ook kiezen voor een chakra-legging waarbij op de chakra’s de toebehorende edelstenen worden gelegd. Het is elke keer weer verrassend wat voor een effectieve uitwerking deze natuurlijke materialen hebben.

Drukpuntmassage:

Dit is een eenvoudige techniek om via de meridiaanlijnen op het lichaam diepe emotionele lading los te kunnen maken om het proces van heling snel op gang te brengen. Blokkades worden op deze manier zeer effectief opgeruimd. We kijken namelijk samen naar het thema achter het pijnpunt dat voor jou van belang kan zijn.

Emotional Freedom Techniek (E.F.T.):

Is gericht op het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s, pijnen en andere thema’s. Dit alles heeft te maken met zelfacceptatie. De oorzaak van alle negatieve emoties is een ontregeling in het energiesysteem van ons lichaam.

Holistic Pulsing:

De techniek bestaat uit ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. Wiegen geeft geborgenheid, troost en veiligheid, wat maakt dat er ruimte ontstaat waarin je kunt loslaten. Zodoende kan het meer voelbaar worden wat er in je leeft. Het pulsen stimuleert om hier alle ruimte aan te geven. Holistic Pulsing laat mensen ervaren dat ze via vriendelijkheid en zachtheid kunnen genezen in plaats van er hard voor te moeten werken. Het continue ritme van pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmering van het zenuwstelsel en stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam.

* Ik adviseer wel bij klachten altijd de huisarts te bezoeken, daar ik geen medicus ben. Ik tracht, waar mogelijk, samen te werken met de reguliere gezondheidssector.

Huisreiniging
Je huis is de plek waar je tot rust komt, en oplaad met fijne energie.
Ook bedrijven functioneren beter met positieve energie.

Back To Top